Velon Congres 2020 - 2021

 
Datum van het congres
8 - 9 maart 2021

Locatie
De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP Leeuwarden

Hotel reserveringen
Preferred Hotel Reservations is de hotelspecialist voor dit congres. Preferred heeft speciale tarieven en voorwaarden onderhandeld bij onderstaande hotels. Door te klikken op één van de hotels uit de onderstaande lijst, krijgt u de mogelijkheid om een kamer te boeken. Het is niet nodig om in te loggen om een reservering te maken. Na het boeken ontvangt u automatisch login gegevens via e-mail. U heeft deze gegevens nodig als u uw boeking wilt wijzigen of annuleren. 
Indien u tijdens voorgaande edities van het congres via ons een reservering heeft gemaakt, kunt u inloggen met het email adres dat toen gebruikt is en het wachtwoord dat automatisch werd verstuurd. Mocht u het wachtwoord niet meer weten, klik dan op "forgot password". Zorg ervoor dat u uw hotel zo snel mogelijk reserveert, zelfs als uw reis nog niet is bevestigd aangezien het bij de meeste hotels mogelijk is om reserveringen tot en met 9 kamers kosteloos te annuleren tot kort voor aankomst (check de voorwaarden per hotel).

Belangrijk om te weten

  • Voor groepsreserveringen (vanaf 10 kamers) kunt u contact opnemen met Preferred Hotel Reservations via email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
  • De creditcardgegevens welke u dient in te voeren tijdens het reserveringsproces zijn alleen om uw reservering te garanderen, de betaling vindt plaats in het hotel. In het geval u niet over een creditcard beschikt kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen om een reservering te maken. 
  • Neem pas na 22 februari 2021 direct contact op met uw bevestigde hotel, dan worden de boekingsgegevens aan de hotels doorgegeven. Tot die tijd kunt voor vragen terecht bij Preferred Hotel Reservations via email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch via 0299 656 527.
  • Houdt er rekening mee dat de BTW en toeristenbelasting is gebaseerd op 2020. Indien het BTW percentage of toeristenbelasting wijzigt, kan dit invloed hebben op het totale reserveringsbedrag.
 


The following hotels have been selected for the:
Velon Congres 2020 - 2021
The hotels are listed in order of distance to the event.
Room rates are per room per night.
Should you prefer to book another hotel than the hotel(s) listed above, please contact us.