VELON Congres 2018

 

Datum van het congres
12 - 13 maart 2018

Locatie
TheaterHotel De Oranjerie
Kloosterwandstraat 12-16
6041 JA Roermond

Hotel reserveringen
Preferred Hotel Reservations is de hotelspecialist voor dit evenement. Preferred heeft speciale tarieven en voorwaarden onderhandeld bij de hotels welke onderstaand staan vermeld. U kunt op een van de hotels uit de onderstaande lijst klikken om uw hotel te boeken. U hoeft niet in te loggen om een reservering te maken, u ontvangt uw login gegevens via email nadat u uw reservering heeft gemaakt. U heeft deze inloggegevens nodig als u uw boeking wilt wijzigen of annuleren. Zorg ervoor dat u uw hotel zo snel mogelijk reserveert, zelfs als uw reis nog niet is bevestigd.

Belangrijk om te weten

  • Voor groepsreserveringen (vanaf 10 kamers) kunt u contact opnemen met Preferred Hotel reservations via email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
  • De creditcardgegevens welke u dient in te voeren tijdens het reserveringsproces is alleen om uw reservering te garanderen, de betaling vindt plaats in het hotel. In het geval u niet over een creditcard beschikt kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen om een reservering te maken. 
 


The following hotels have been selected for the:
VELON Congres 2018
The hotels are listed in order of distance to the event.
Room rates are per room per night.
Should you prefer to book another hotel than the hotel(s) listed above, please contact us.