ORD 2019

 

Datum van het congres
26 - 28 juni 2019

Locatie
Open Universiteit
Valkenburgerweg 177
6419 AT Heerlen

Hotel reserveringen
Preferred Hotel Reservations is de hotelspecialist voor dit congres. Preferred heeft speciale tarieven en voorwaarden onderhandeld bij de hotels welke onderstaand staan vermeld. U kunt op een van de hotels uit de onderstaande lijst klikken om uw hotel te boeken. U hoeft niet in te loggen om een reservering te maken, u ontvangt uw login gegevens via email nadat u uw reservering heeft gemaakt. U heeft deze inloggegevens nodig als u uw boeking wilt wijzigen of annuleren. Zorg ervoor dat u uw hotel zo snel mogelijk reserveert, zelfs als uw reis nog niet is bevestigd.

Belangrijk om te weten

  • Voor groepsreserveringen (vanaf 10 kamers) kunt u contact opnemen met Preferred Hotel reservations via email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
  • De creditcardgegevens welke u dient in te voeren tijdens het reserveringsproces zijn alleen om uw reservering te garanderen, de betaling vindt plaats in het hotel. In het geval u niet over een creditcard beschikt kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen om een reservering te maken. 
  • Houdt er rekening mee dat de BTW is gebaseerd op het BTW percentage van 2018. Indien het BTW percentage wijzigt, kan dit invloed hebben op de geldende kamerprijzen.